Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    35 godina Instituta u Sremskoj Kamenici

    Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici obeležiće 35 godina postojanja i uspešnog rada, na svečanosti koja će biti priređena danas u zgradi Skupštine Vojvodine.

    O institutu, koji je korišćenjem savremenih svetskih metoda i konstantnim usavršavanjem i zalaganjem zaposlenih, postao jedan od najpriznatijih zdravstvenih centara u ovom delu Evrope, govoriće generalni direktor Nada Čemerlić Ađić.

    Prisutnima na proslavi obratiće se predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić, pokrajinski sekretar za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju Vesna Kopitović, rektor Univerziteta u Novom Sadu Miroslav Vesković i dekan novosadskog Medicinskog fakulteta Nikola Grujić.

    Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine pacijentima iz zemlje i inostranstva obezbeđuje dijagnostiku i lečenje savremenim kardiovaskularnim procedurama i ranu rehabilitaciju.

    Osnovan 1977. godine kao zdravstvena, naučna i obrazovna institucija, svojim rezultatima ubraja se u red najznačajnijih svetskih institucija tog tipa.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE