Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sa 30 preduzeća potpisani ugovori o regulisanju distribucije gasa do potrošača

  Ministarstvo energetike Srbije i više od 30 preduzeća za distribuciju gasa potpisali su u Vladi Srbije ugovore o regulisanju distribicije gasa do potrošača.

  Ministarka energetike Srbije Zorana Mihajlović je rekla da se potpisivanjem tih ugovora stvaraju preduslovi za liberalizaciju tržišta gasa.

  – To za korisnike znači pouzdano snabdevanje gasom jer su snabdevači ispunili sve uslove i to je velika prednost – rekla je ona na konferenciji za novinare.

  Mihajlović je istakla da će snabdevanje građana biti pouzdano i kvalitetno i da će moći da se sa snabdevačem dogovore o ceni.

  Predsednik Udruženja distributera prirodnog gasa Milan Dragosavac ocenio je daje Vlada potpisovanjem ugovora sa distributerima o regulisanju distribucije gasa načinila bitan korak koji će omogućiti potrošačima da odaberu snabdevača koji im najviše odgovara.

  – Ima još obaveza koje treba da obavimo, kao što je priprema pravila rada i uređenje socijalne karte u energetici. Ne sumnjam da će to biti rešeno – rekao je Dragosavac.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE