Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Još jedna uspešna implementacija AB Soft poslovno informacionog sistema

  U cilju zadržavanja liderske pozicije na postojećem tržištu, ali i poboljšanja poslovanja kompanija MPI Pobeda odlučila se na uvođenje efikasnog i pouzdanog informacionog sistema. Izborom ERP rešenja AB Softa obezbeđen je moćan alat kojim se pojačava efikasnost cele kompanije i njenog menadžmenta.

  AB Soft ERP rešenje je dizajnirano da pruži jak osnonac IT strukturi uspešne kompanije, a jedna od prednosti je da podržava i specifične potrebe ove vrste proizvodnje.

  Specifičnosti mlinskih preduzeća, odnosno preduzeća koja imaju silose za žitarice, pekare i svakodnevnu isporuku hleba i peciva, kao što je MPI Pobeda, odnose se na svakodnevno praćenje nekoliko poslovnih promena. Unos, obrada i štampanje potrebne dokumentacije ograničeno je na relativno kratak vremenski rok, u jutarnjim časovima kada je potrebno pripremiti dokumentaciju i otpremu vozila za isporuku hleba i peciva.

  Uvođenje Ab Soft ERP sistema omogućava organizaciju podataka na način da se svaka promena u poslovnom sistemu unosi samo na jednom mestu, a zatim se prenosi u ostale delove sistema, tako da je smanjen broj mesta na kojima se unose infromacije i povećan broj mesta na kojem se te informacije koriste.

  Kroz implementaciju ERP sistema, kompanije na tržištu postaju efikasnije, tačnije, bliže kupcima, samim tim i konkurentnije. Realizacija strategije, ostvarivanje zadatih ciljeva kao i brzo i efikasno reagovanje na novonastale situacije nužno je uslovljeno postojanjem jednog integrisanog i fleksibilnog informacionog sistema, kao što je AB Soft IS.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE