Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NIS-ov poklon žiteljima Smedereva

  NIS je svečano pustio u rad rekonstruisanu benzinsku stanicu u naselju Carina u širem centru Smedereva. Objekat je rebrendiran u novi, „trikolorni“ brend NIS Petrola, kojipostaje simbol kvaliteta proizvoda i usluga po pristupačnim cenama. Vrednost investicije je oko 68 miliona dinara.

  Prilikom gradnje benzinske stanice „Carina“ ispoštovani su svi ekološki kriterijumi i međunarodni tehnički standardi. Objekat pripada tipu gradske benzinske stanice, na kojoj se prodaju sve vrste derivata (D2, evro dizel, BMB 95, evro premijum BMB95 i auto gas). U sklopu moderno opremljenog prodajnog prostora je i kafe bar.

  Svi derivati toče se preko savremenih multipleks automata, što uz automatizaciju objekta, obezbeđuje kvalitetnu i brzu uslugu. Ugradnjom rezervaora sa duplim plaštom, separatora za zauljene vode, kao i savremenog sistema za merenje visine, količine i gustine goriva urezervoarima, ispoštovani su svi ekološki propisi.

  Na ovoj, kao i na svim ostalim benzinskim stanicama NIS Petrola, u toku je popust na dizel gorivo koji važi za sve kategorije fizičkih lica. Popust od 3 dinara za litar dizela D2, za količinu čija je vrednost preko 1000 dinara, kao i popust u iznosu od 1,5 dinar za litar evrodizela za količinu u vrednosti većoj od 1000 dinara.

  Takođe, u okviru programa lojalnosti moguće je ostvariti kupovinu atraktivnih putnih torbi i dodatnog pribora iz kolecije „GoodYear“, sa popustima do 80 odsto.

  Modernizacija benzinske stanice „Carina“ sprovedena je u okviru strategije razvoja maloprodajne mreže NIS-a koja podrazumeva izgradnju novih, rekonstrukciju i rebrending maloprodajnih objekata. Pod novim brendom već radi skoro 130 benzinskih stanica NIS-a širom Srbije.

  U naredne dve i po godine, u modernizaciju i izgradnju novih benzinskih stanica u Srbiji, NIS će uložiti oko 100 miliona evra, tako da će do 2014. godine, na teritoriji Srbije biti oko 250 benzinskih stanica pod trikolornimn brendom NIS Petrol.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE