Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Otvoreni seminari u Podgorici

  Agencija Represent Communications će u novembru i decembru 2012. godine prvi put u Podgorici organizovati otvorene seminare, Veštine prezentovanja i Coaching metod. Seminari su namenjeni menadžerima internih i eksternih komunikacija, PR menadžerima, HR stručnjacima, predstavnicima top i srednjeg menadžmenta, ali i svima onima koji su zainteresovani za usavršavanje svojih ličnih i poslovnih veština.

  Seminar Veštine prezentovanja održaće se 26. i 27. novembra 2012. godine. U okviru ovog seminara naprednog nivoa imaćete priliku da čujete četiri predavanja: Držanje govora, Prezentacija bez upotrebe Power Point-a, Pravljenje Power Point prezentacije i Medijski nastup.

  Seminar Coaching metod sadrži predavanja iz oblasti ličnog razvoja i održaće se 10. i 11. decembra 2012. godine. Cilj je pronalaženje najefikasnijih rešenja za poboljšanje radnog učinka svakog pojedinca i uvođenje konstruktivnih promena u poslovni i privatni život.

  Predavači su Maja Gabrijan, HR direktorka agencije Represent Communications i Coach akademije za coaching iz Velike Britanije, i Lana Andrić, menadžerka sektora edukacije agencije Represent Communications.

  Za dodatne informacije o uslovima za učešće na seminarima i specijalnim popustima koje smo pripremili za one koji žele da pohađaju oba seiminara kontaktirajte tim edukacije agencije na +381 11 715 2 485.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE