Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kompanije za ‘Školu bez nasilja’

    U okviru sportske komponente programa „Škola bez nasilja“, danas je na Adi Ciganliji održan košarkaški Fer Plej turnir u organizaciji UNICEF-a u saradnji sa JP Ada Ciganlija. Na turniru su učestvovali timovi kompanija Eurobank EFG, Coca-Cola HBC Srbija, OTP banka, Telekom Srbija, Delta Generali osiguranje, JP Elektromreža Srbije, Press i ambasada Australije.

    U takmičarskoj atmosferi, pobedu je odneo tim kompanije Eurobank EFG koja je u finalnoj utakmici pobedila tim Delta Generli osiguranja. Tim ambasade Australije je osvojio pehar najbolje fer plej ekipe. Pobednički pehar najuspešnijem timu dodelio je Dušan Domović Bulut, član reprezentacije Srbije, koja je ovog leta u Atini osvojila titulu prvaka na svetskom prvenstvu u košarci 3 na 3.

    Kompanije i ambasada Australije su su učešćem i uplatom kotizacija dale svoj doprinos za unapredjenje programa „Škola bez nasilja“. Sredstva će biti investirana u izradu digitalne platforme, koja će obuhvatiti celokupno znanje i iskustvo stečeno tokom sedam godina sprovođenja ovog programa. Platforma će omogućiti i razmenu znanja među svim akterima školskog života. Sadržaj će biti dostupan i roditeljima i stručnoj javnosti.

    Koncept Fer Plej takmičenja pomaže da deca uče o solidarnosti, nenasilnoj komunikaciji, uvažavanju drugih, fer plej nadmetanju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE