Provedite produženi anti-stres vikend na Zlatiboru

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Provedite produženi anti-stres vikend na Zlatiboru

  Ako spadate u grupu radoholičara, ako je vaš posao stresan, ako se neuredno hranite, predugo sedite za računarom, pušite i imate višak kilograma, kucnuo je čas da usporite tempo i pomognete vašem telu i duhu da se oporave. Bizlife vam preporučuje produženi anti-stres vikend u klubu Satelit na Zlatiboru.

  Ovaj objekat vam nudi potpuno renoviran savremeni SPA centar sa bazenom, saunom i đakuzijem koji je besplatan za goste hotela.. Zatvoreni bazen na raspolaganju je gostima 24 sata dnevno, a u ponudi su i različite vrste masaža poput: relaksirajuće, sportske, anticelulit, kraljevske masaže, masaže medom, čokoladom i specijalne “junani” masaže koja je poreklom iz stare Grčke.

  Posle ovih tretmana, u modernom salonu lepote možete se opustiti u multifunkcionalnoj fotelji za masažu. Ovaj poklon koji ćete sebi priuštiti vratiće vam energiju, učiniće da se osećate relaksirano i zadovoljno, i što je najvažnije, delovaće blagotvorno na vaše zdravlje.

  Za najmlađe posetioce klub Satelit osmislio je veselu igraonicu u kojoj se, dok se vi oslobađate stresa, deca mogu prepustiti druženju i maštarijama.

  Cena ovog “VIP Exclusive SPA” polupansiona je 14,480 dinara po osobi, a uključuje dva noćenja i sve navedene pogodnosti.

  Rezervacije preko e-maila na adresu office@satelit.rs ili na telefone 031/841188 ili 031/841897.

  Više o klubu Satelit na sajtu www.satelit.rs.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE