Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Beogradizacija Beograda ovog vikenda u znaku muzike

    Kulturna manifestacija „Beogradizacija Beograda“, koja se održava na ulicama glavnog grada vikendom, poslednje subote u mesecu biće u znaku muzike, najavili su organizatori.

    Program „Beogradizacija Beograda“ organizuje pozorište Dadov u saradnji sa Skupštinom grada Beograda i NIS-om.

    Prema najavi menadžera projekta Veljka Jovanovića ovog vikenda kulturnu scenu Beograda oživeće muzički programi koji će podići raspoloženje i podsetiti na ono najbolje u Beogradu.

    Prošlog vikenda u tematskom parku „Terazije iz 1930“ izvodila se starogradska muzika, i ove subote u 11 sati ovu muziku izvodiće sekstet „Skadarlija“ a u večernjim satima u Knez Mihailovoj ulici biće izveden raznovrstan muzički program.

    Kod „Ruskog cara“ u 20 sati sviraće džez bend Jovana Maljokovića a u isto vreme ispred „Servantesa“ publika će uživati u melodijama srednjovekovne muzike koje će izvesti anasambl za ranu muziku „Renesans .

    Fotografije nekadašnjeg, starog Beograda, izložba „Terazije – duh Beograda“ biće izložene od Terazija do ugla Knez Mihailove i Zmaj Jovine ulice gde će najpoznatiji gudački orkestar u Srbiji „Dušan Skovran“ održati koncert za ljubitelje ozbiljne muzike.

    Na uglu Knez Mihailove i ulice Vuka Karadžića nastupiće pijanisti Marko Marić i Vlada Maričić a sastav „Point Blank“ sviraće bluz kod Galerije Fakulteta likovnih umetnosti.

    Ulična projekcija popularne opere „Travijata“ Đuzepea Verdija na video zidu počinje u 21 sat na uglu Knez Mihailove i Uskočke ulice.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE