Upoznaj biznis iz prve ruke

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Upoznaj biznis iz prve ruke

  Američka privredna komora u Srbiji (AmCham) i Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, organizovali su posetu studenata i mladih diplomaca Univerziteta u Beogradu kompaniji Eurobank EFG.
   
  Poseta je realizovana u okviru programa “Upoznajte biznis iz prve ruke”, a organizovana je kako bi se studentima i diplomcima Univerziteta u Beogradu omogućilo da u direktnom kontaktu sa top menadžerima najuspešnijih kompanija steknu nova znanja o svetu savremenog poslovanja. Od 2008. godine, od kada se program sprovodi, realizovano je 15 poseta kompanijama članicama AmCham-a, a više od 500 studenata imalo je prilike da upozna biznis iz prve ruke.
   
  Predstavljajući Eurobank EFG studentima Beogradskog univerziteta, Ivan Vujačić, član Upravnog odbora Eurobank EFG, rekao je da se uvažavanjem mladih talenata investira u budućnost Srbije i razvoj njenih ekonomskih potencijala.  “Od svog osnivanja u Srbiji 2003. godine, Eurobanka teži da bude prepoznata kao sistemska banka koja planski ulaže u zajednicu u kojoj posluje. Kao jedan od vodećih stranih investitora i banka za koju je Srbija tržište od strateškog značaja, kroz naš sveobuhvatni program korporativne društvene odgovornost “Investiramo u evropske vrednosti”, sa entuzijazmom posvećujemo posebnu pažnju mladim ljudima, jer verujemo da je  investiranje u mlade i njihovo znanje osnovna poluga razvoja svakog naprednog društva”, izjavio je izjavio je Ivan Vujačić.
   
  Program “Upoznajte biznis iz prve ruke” ima za cilj da poveže eminentne strane i domaće kompanije sa studentima i mladim diplomcima Univerziteta u Beogradu i da se na taj način studentima pruži podrška u razvoju znanja i sposobnosti koje će im biti od značaja pri započinjanju profesionalne karijere i daljem obrazovanju.
   

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE