Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Balkanski energetski investicioni forum 19. juna u Beogradu

    Balkanski energetski investicioni forum na kome će biti razmotrena najznačajnija pitanja i projekti iz oblasti energetike u regionu, biće održan u Beogradu 19. i 20. juna.
    Cilj foruma je povezivanje ključnih igrača iz industrijskog, energetskog, privatnog i javnog sektora, koji treba da ponude najnovija rešenja za revitalizaciju postojećih i izgradnju novih energetskih kapaciteta u regionu, radi povećanja energetske stabilnosti i napretka Balkanskog energetskog tržišta.

    Poseban akcenat biće stavljen na predstavljanje kapaciteta i finansiranje projekata iz oblasti električne energije, gasne infrastrukture i obnovljivih izvora energije, kao što su vetrenjače, solarni paneli i drugi alternativni izvori energije.

    Cilj je da se razmotre finansijske konstrukcije energetskih projekata za investitore, uključujući i analize mogućnosti i rizike za energetski biznis Balkana, koje će predstaviti energetski stručnjaci koristeći pozitivne primere iz prakse.

    Stručne teme foruma su: nacionalna i regionalna energetska politika i mobilizacija, alokacija javnih i privatnih fondova, uticaj trećeg energetskog paketa evropske unije i investicija na energetsku efikasnost.

    Konferencija će okupiti domaće i energetske stručnjake iz regiona i inostranstva, koji će razgovarati i o zakonodavnoj regulativi u energetskom sektoru regiona, a analiziraće se i tržišna kretanja na Balkanu sa akcentom na obnovljive izvore energije i energetsku efikasnost.

    Na skupu u organizaciji „Grin for grout fonda“ najavljeno je učešće velikog broja stručnjaka iz Srbije, Crne Gore Bugarske, Slovenije, Rumunije, Turske, Austrije i drugih zemalja okruženja.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE