Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Krediti za energetsku efikasnost „Credit agricole banke“

    „Credit Agricole banka“ proširila je ponudu kreditnih proizvoda za fizička lica uvodeći mogućnost odobravanja kredita za energetsku efikasnost iz programa Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja, saopštila je danas ta banka.

    Subvencionisani krediti za energetsku efikasnost se mogu koristiti za finansiranje izvođenja radova, nabavku, postavljanje izolacije i zamenu spoljašnje stolarije, nabavku i ugradnju energetski efikasnijih peći, kotlova ili podstanica, nabavku opreme za centralno grejanje i ostale opreme kojom se unapređuje energetska efikasnost.

    U ponudi banke su potrošački krediti i krediti za rekonstrukciju i adaptaciju, a klijenti imaju mogućnost izbora između dinarskih i kredita indeksiranih u evrima. Period otplate je od 13 do 60 meseci, odnosno do 120 meseci za kredite za rekonstrukciju i adaptaciju indeksirane u evrima.

    „Credit Agricole banka“ saopštila je da je za sve klijente pripremila specijalnu ponudu u promotivnom periodu – fiksnu kamatnu stopu za oba modela dinarskih kredita.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE