Radovi u sto beogradskih ulica

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Radovi u sto beogradskih ulica

  Radnici “Beograd puta” svakodnevno rade na bezmalo stotinu lokacija u prestonici. Kiša im smeta i pomalo ih usporava, ali ne dozvoljavaju da ih otera s gradilišta. Saniraju, adaptiraju, bave se redovnim održavanjem… Ima ih u celom gradu, a trenutno najviše posla imaju na Voždovcu, Čukarici i Novom Beogradu.
   
  – U Bloku 61 završena je izgradnja više od 200 novih parking mesta, a u toku je i adaptacija starog parking prostora koji ima 60 mesta – kažu u “Beograd putu”. – Ukoliko vreme dozvoli, počećemo i sa asfaltiranjem saobraćajnice između ovih parkinga, a završetak posla očekujemo do 1. juna.

  Građevinci su zasukali rukave i u Aleksinačkih rudara, gde je u toku izgradnja 120 novih parking mesta, a najavljeno je da će biti u upotrebi već za 15 dana.
   
  Započeta je i izgradnja trotoara u Begaljici u Ulici Borisa Kidriča u dužini od 1,1 kilometar, a ova ulica dobiće i ivičnjake. Izbetonirano je 1.200 metara kvadratnih, biće uređeni kanali i propusti duž ulice i regulisane cevi za odvod. Novi izgled dobiće i prilaz školskom dvorištu.
   
  Osim parkinga i trotoara, ekipe rade i na kolovozu. U okviru sanacije pripremaju za asfaltiranje ulice u brojnim beogradskim opštinama:
   

  NOVI BEOGRAD: Bulevar Zorana Đinđića, Ljubinke Bobić;
  ZEMUN: Pukovnika Milenka Pavlovića, Majora Zorana Radosavljevića ;
  PALILULA: Rastka Nemanjića (Borča), Dragoslava Srejovića, Vojvode Micka, Marijane Gregoran i Salvadora Aljendea;
  ZVEZDARA: Vitezova Karađorđeve zvezde, Dimitrija Paramendića, Mirijevski venac, Samjuela Beketa, Ruzveltova;
  SAVSKI VENAC: Mike Ilića, Užička;
  VOŽDOVAC: Ustanička, Braće Jerković, Crnotravska, Mite Cenića, Ignjata Joba, Mokroluška, Debarska, Sanska;
  VRAČAR: Mileševska;
  ČUKARICA: Žarka Pucara, Branka Cvetkovića, Arhimandrita Gerasima Zelića, Radnih akcija, Leposave Mihajlović, Kneza Višeslava, Kadinjačka, Karađorđeva (Veliki Borak)

   

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE