Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Pristižu predlozi na konkurs Telekoma „Uradi nešto!“

    Na konkurs Uradi nešto!, koji je Telekom Srbija pokrenuo kako bi podstakao građane ili institucije da predlažu ideje koje doprinose pozitivnim promenama u njihovom neposrednom okruženju, stigli su predlozi usmereni ka poboljšanju uslova života, okruženja, unapređenju infrastrukture, socijalne inkluzije, kulture, obrazovanja.
     
    Da bi se konkurisalo za sredstva koja su predviđena za realizaciju neke ideje, u maksimalnom iznosu od 500.000 dinara, potrebno je da se u naredne dve nedelje prijave postave na sajt www.uradinesto.rs. Sve što je potrebno jeste da se do 3. juna  dobro osmisli ideja koja će odgovoriti na neku potrebu šire zajednice, da se pažljivo i realno isplaniraju sredstva, a potom i da se ideja na zanimljiv način predstavi putem video snimka ili prezentacije. Na sajtu uradinesto.rs, na kojem se prijavljuju predlozi, postoji i kratki edukativni video namenjen onima koji se do sada nisu susretali sa snimanjem i montažom video klipova.
     
    Šta će od svih pristiglih predloga biti zaista i urađeno odlučiće posetioci sajta, koji će od 11. do 24. juna glasati za predloge. Zbog toga je potrebno da učesnici konkursa pozovu sugrađane da ih svojim glasom podrže, a svakako će i drugi posetioci sajta glasati za predloge koji im budu najzanimljiviji ili za koje procene da najviše doprinose pozitivnim promenama u njihovoj sredini. Predlozi koji dobiju najviše glasova građana biće realizovani uz finansijsku podršku Telekoma Srbija sa ukupnim budžetom u iznosu od 4 miliona dinara. 
     
    Konkurs Uradi nešto! osmišljen je kako bi građanima omogućio da urade nešto u šta oni veruju, a što istovremeno doprinosi pozitivnoj promeni u sredini u kojoj žive. U skladu sa inovativnim pristupom korporativnoj filantropiji, Telekom Srbija je ponudio platformu Uradi nešto! kao mehanizam dugoročne podrške građanskom aktivizmu u Srbiji kroz upotrebu novih medija i motivisanje građana da se izbore za svoje ideje.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE