Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Aktivisti u Ukrajini nude besplatan smeštaj za EP

    Grupa Ukrajinskih aktivista objavila je danas pokretanje projekta u kojem će biti obezbedjen besplatan smeštaj i druge usluge za fudbalske navijače koji budu došli u tu zemlju na Evropsko prvenstvo narednog meseca.

    Inicijativa Prijateljska Ukrajina, želi da promeni loš imidž te zemlje stvoren pred start Evropskog prvenstva i putem Interneta omogući ljubiteljima fudbala da se ekonomičnije i bolje snadju tokom posete bivšoj sovjetskoj republici.
     
    -Ukrajina je prijateljska i gostoljubiva zemlja. Želimo da promenimo imidž ukrajinskog naroda. Smeštaj je skroman, ali mi ćemo se potruditi da ga učinimo prijatnim – rekla je koordinator programa Viktorija Svitova.
     
    Hotelijeri i ugostitelji u Ukrajini su u susret EP  drastično povećali cene smeštaja i usluga, pa je reagovala Evropska fudbalska federacija (UEFA).
     
    Predsednik UEFA Mišel Platini čak je pozvao vlasti u Ukrajini da zaustave „bandite i razbojnike“ u pljački fudbalskih navijača.
     
    Organizatori EP su početkom meseca uspeli da se dogovore sa ugostiteljima da spuste cene u razumne okvire, a Prijateljska Ukrajina sada želi da popravi poljuljani ugled gostoprimstva u zamlji domaćinu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE