Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Održana nedelja suve gradnje

    Prošle sedmice održana je nedelja suve gradnje organizovana pod pokroviteljstvom kompanije Polykem Sr, koja posluje u okviru Ravago Group-e. Polykem Sr je ove godine u saradnji sa Lambda Systeme Ltd otvorio svoje prvo Ravago Lambda Sr skladište materijala sa izložbenim prostorom (showroom).
     
    Čitav koncept se zasniva na želji da njihovim velikim i malim kupcima pored prodaje pruže i mogućnost da se detaljno upoznaju sa materijalima raznih proizvođača iz oblasti termoizolacije, hidroizolacije, tehničke izolacije, geosintetike, fasadnih obloga i suve gradnje, kao i mogućim načinima ugradnje i održavanja.
     
    Ovog meseca kompanija Polykem Sr je započela sa promotivnom prodajom materijala suve gradnje, gde im je namera bila da se usmere ka manjim kupcima, pružajući i edukativni karakter celom događaju. Uz prigodne prezentacije i predavanja od strane stručnjaka iz kompanija sa kojima sarađuju (Armstrong, Lafarge, Knauf, Amf, Knauf Insulation, Ursa, Rockwool, Dow, Koelner), uspeli su da predstave stručnoj javnosti osvežavajući koncept prodaje i distribucije materijala. Na nedelji suve gradnje učestvovalo je više tehničkih saradnika iz kompanija distributera, kao i stručnih saradnika i majstora iz nekih od naših najvećih izvođačkih kompanija.
     
    Strategija kojom su se vodili je motivisana prodajom materijala putem vaučera kojim kupci ostvaruju rabate u zavisnosti od grupe materijala. Odgovorni u kompaniji ističu da im sama zarada nije prvenstveni cilj, već je namera da kroz edukaciju pomognu usavršavanje primena materijala i pravilnog izvođenja radova. Takođe, najavljuju i nastavak organizovanja sličnih prezentacija usmerenih edukaciji i promociji sistema gradnje.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE