Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Tri pehara Novosadskog Sajma za MK Group

    Kompaniji MK Group uručena su tri pehara Novosadskog Sajma na svečanosti Veče Šampiona u Novom Sadu.
     
    MK Group proglašena je za najbolju regionalnu kompaniju u oblasti poljoprivredne proizvodnje, dok je mesnoj industriji Carnex, koja posluje u okviru MK Group, pripala laskava titula Apsolutni šampion kvaliteta Novosadskog sajma. Za najboljeg menadžera u agrobiznisu izabran je Jaroslav Stupavski, pomoćnik predsednika MK Group i trenutno direktor Carnex-a.
     
    Kako se navodi u saopštenju kompanije, MK Group je i u najneverovatnijim ekonomskim okolnostima, uspevala ne samo da opstane, nego i da se razvije do granica na kojima je danas. „Priznanja i pehari prijaju, oni su dokaz da ste dobro i ispravno radili, da je taj rezultat prepoznat i cenjen. Nagrada za najbolju regionalnu kompaniju u oblasti poljoprivredne proizvodnje pripada svima koji su učestvovali i učestvuju u stvaranju i razvoju naše kompanije. Zahvaljujući poslovnoj hrabrosti, timu vrsnih stručnjaka svaka dobra ideja pretvori se u još bolju realnost ističu u kompaniji MK Group,“ navodi se u saopštenju.
     
    U poslednjih desetak godina MK Group je poslovanje strateški usmerila na poljoprivrednu proizvodnju, ali i prehrambenu industriju, te je i poslovni potez, pripajanje Carnex-a MK Group “porodici”, bio logičan.
     
    Izazov za MK Group je da brend Carnex, koji svakako predstavlja simbol detinjstva svih nas, opravda svoj kvalitet i dugogodišnje poverenje, kažu u kompaniji. Posvećenost poslu i neumoran rad svih zaposlenih doprineli su da Carnex bude proglašen za “Apsolutnog šampiona kvaliteta Novosadksog sajma“. „Svesni smo ogromnog ugleda koji brend Carnex uživa više od 50 godina među potrošačima na domaćem tržištu. Ova  nagrada dodatno potvrđuje činjencu  da  je Carnex jedan od najboljih domaćih brendova svakodnevne potrošnje po proceni stručnjaka i potrošača iz 2010. Godine,“ navodi se u saopštenju kompanije MK Group.
     
    Oni navode da trenutne tendencije u svetskim okvirima dokazuju da su se predviđanja MK Group prilikom kupovine Carnex-a pokazala ispravnim. U narednom periodu Carnex očekuje ostvarivanje sinergetskog efekta, nastavak dobrog pozicioniranja na domaćem tržištu, kao i proboj naših proizvoda u evropske i svetske okvire, što će dodatno uticati na usklađivanje proizvodnje sa najvišim svetskim standardima u prehrambrenoj industriji, kaže se u saopštenju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE