Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Izabrane Betine fotografije godine

    Fotograf Zoran Petrović iz Turističke organizacije Kragujevca dobitnik je nagrade publike na devetom konkursu Betina fotografija godine.
     
    Više od sedam i po hiljada posetilaca Facebooka glasalo je za najbolju fotografiju na ovogodišnjem Betinom konkursu za najbolju medijsku fotografiju jugoistočne Evrope, a najviše glasova dobila je fotografija pod nazivom „Đavoli“, za koju će njen autor Zoran Petrović biti nagrađen mobilnim telefonom.
     
    Glavne nagrade na konkursu Betina fotografija godine biće uručene u četvrtak, 17. maja u beogradskoj galeriji „New Moment“, kada će biti i otvorena izložba odabranih radova. Od 518 fotografija pristiglih od 125 autora iz 13 zemalja jugoistočne Evrope žiri, sastavljen od fotografa medijskih profesionalaca, izabrao je tri, čiji će autori biti nagrađeni sa hiljadu, 750 odnosno 500 evra.
     
    Na svečanosti će biti nagrađen i jedan posetilac Facebooka koji je glasao za fotografiju koja je odnela nagradu publike i to kilogramom čokolade, koju dodeljuje Soko Štark, deo Atlantik grupe.
     
    Pored izložbe u galeriji „New Moment“, 72 rada sa ovogodišnjeg konkursa Betina fotografija godine biće izložena u Parizu, u Kulturnom centru Srbije od 15. jula, a potom i u oktobru u Umetničkom centru Sent Bridžid u Otavi u Kanadi.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE