Promocija srpske hrane u Ljubljani

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Promocija srpske hrane u Ljubljani

  Turistička organizacija Srbije (TOS) organizovaće danas promociju tradicionalne srpske hrane “Soulfood Serbia” u Ljubljani.
   
  Predstavnicima medija i organizatorima putovanja biće održana prezentacija, prikazan promotivni film, poslužena hrana i piće koji su karakteristični za naše podnevlje, uz muzičku pratnju benda Vladimira Maričića.
   
  TOS ove godine promoviše bogatstvo i raznolikost svojih destinacija kroz gastronomiju uz poseban akcenat na geografski zaštićenim, autohtonim proizvodima iz svih delova naše zemlje.
   
  Prošle godine u Srbiji je boravilo 74.674 slovenačkih turista, što je za 12 odsto više u odnosu na 2010. godinu., a oni su ostvarili 124.517 noćenja, odnosno devet odsto više. U prva tri meseca ove godine u našoj zemlji boravilo je 11.189 odnosno sedam odsto više turista iz Slovenije i oni su ostvarili 23.000 odnosno 18 odsto više noćenja.
   
  “Konstantan rast posete ohrabruje nas da i dalje nastupamo i pojačamo aktivnosti na tržištu Slovenije, kako bi se nastavio pozitivan trend povećanja broja turista”, navode u TOS-u.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE