Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Promocija srpske hrane u Ljubljani

    Turistička organizacija Srbije (TOS) organizovaće danas promociju tradicionalne srpske hrane „Soulfood Serbia“ u Ljubljani.
     
    Predstavnicima medija i organizatorima putovanja biće održana prezentacija, prikazan promotivni film, poslužena hrana i piće koji su karakteristični za naše podnevlje, uz muzičku pratnju benda Vladimira Maričića.
     
    TOS ove godine promoviše bogatstvo i raznolikost svojih destinacija kroz gastronomiju uz poseban akcenat na geografski zaštićenim, autohtonim proizvodima iz svih delova naše zemlje.
     
    Prošle godine u Srbiji je boravilo 74.674 slovenačkih turista, što je za 12 odsto više u odnosu na 2010. godinu., a oni su ostvarili 124.517 noćenja, odnosno devet odsto više. U prva tri meseca ove godine u našoj zemlji boravilo je 11.189 odnosno sedam odsto više turista iz Slovenije i oni su ostvarili 23.000 odnosno 18 odsto više noćenja.
     
    „Konstantan rast posete ohrabruje nas da i dalje nastupamo i pojačamo aktivnosti na tržištu Slovenije, kako bi se nastavio pozitivan trend povećanja broja turista“, navode u TOS-u.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE