Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Bez dileme: Oboleli od raka pluća duže žive uz „cimavax“

    Belgijanac, koji je na čelu tima „Biovena“, objašnjava da su rezultati kliničkih ispitivanja u 12 zemalja izrazito ohrabrujući i ne skriva optimizam po pitanju primene vakcine.
     
    Dosadašnja istraživanja ne ostavljaju nikakvu dilemu da kubanska vakcina protiv raka pluća „cimavaks EGF“ pomaže pacijentima u poodmakloj fazi bolesti i omogućava im da duže žive.
     
    Ovo već u prvoj rečenici ekskluzivnog razgovora za Press poručuje dr Erik d’Ond, šef evropskog istraživačkog tima koji sprovodi ispitivanja kubanske vakcine za celu Evropsku uniju, kao i Australiju i Maleziju.
     
    Ovaj Belgijanac, koji predvodi naučno odeljenje kompanije „Bioven“ (kompanija sa sedištem u Engleskoj, zastupnik čuvenog kubanskog Instituta za molekularnu imunologiju CIMAB za EU), objašnjava da su rezultati kliničkih ispitivanja u 12 zemalja izrazito ohrabrujući i ne skriva optimizam po pitanju primene „cimavaksa“.
     
    – Moj naučni tim sprovodi klinička ispitivanja vakcine „cimavaks EGF“ u 12 zemalja, od kojih je osam evropskih. Vakcina se daje pacijentima koji imaju nemikrocelularni karcinom pluća u trećoj ili četvrtoj fazi. Rezultati na Kubi, gde je vakcina odavno u primeni, ali i naša istraživanja, ne ostavljaju sumnju da ona znatno produžava život bolesnika – navodi D’Ond za Press.
     
    Prema njegovim rečima, klinička ispitivanja vakcine u Evropi trenutno su u trećoj od pet faza.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE