Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Više od hiljadu studenata sa celog Balkana na Kopaoniku

    Studenti i diplomci tehničkih i ekonomskih fakulteta sa područja Balkana susreli su se na Kopaoniku, uz podršku domaćina čitave manifestacije MK Mountain Resort, u čijem sastavu je najveći hotelski kompleks na Kopaoniku.
     
    Na Kopaoniku trenutno boravi više od hiljadu studenata iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i Slovenije. Pored nezaobilaznog druženja i dobrog provoda uz najveće domaće muzičke zvezde, studenti će imati prilke da se oprobaju u brojnim sportskim takmičenjima, javnim debatam i kvizovima znanja.
     
    – Drago nam je da su organizatori prepoznali prednosti i značaj održavanja studenstkih susreta na domaćoj destinaciji. Biće nam zadovoljtsvo da ugostimo studente prestižnih fakulteta sa celog Balkana i obezbedimo im najbolje uslove kako bi uspešno održali svoju veliku manifestaciju na Kopaoniku – izjavio je Nikola Avram, direktor kompanije MK Mountain Resort.
     
    Na inciijativu studenata Ekonomskog fakulteta iz Beograda i Tehničkog fakulteta iz Bora, popularne georudarijada i ekonomijada, po prvi put se održavaju u nekom od domaćih turističkih centara, čime se Kopaonik i srpski turizam na najbolji način promovišu u celom regionu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE