Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vlada Vujasinović iz bazena na klupu Partizana

    Novi trener Vaterpolo kluba Partizan biće Vladimir Vujasinović, dosadašnji kapiten i proslavljeni i trofejni reprezentativac Srbije, saopštio je u sredu ovaj vaterpolo klub.
     
    „Ulazim sa puno samopuzdanja i želim da se dokažem na novom polju. Velika mi je čast da na početku trenerske karijere budem na klupi Partizana, jer zna se šta crno-beli predstavljaju u regionu i Evropi“, rekao je Vujasinović Tanjugu.
     
    U saopštenju kluba navodi se da je odluka doneta na sastanku Upravnog odbora koji je održan u utorak.
     
    Šampion Srbije naveo je da će Igor Milanović ostati na funkciji šefa stručnog štaba i trenera mladjih kategorija.
     
    Milanović je prošle godine odveo Partizan do titule evropskog prvaka, ali je ove godine otišao sa tog mesta iz ličnih razloga.
     
    Vujasinović je karijeru počeo u riječkom Primorju, a zatim je nastupao za Crvenu zvezdu, Partizan, Barselonu, Romu, Pro Reko, a imao je i letnje epizode na Malti i Brazilu.
     
    Trofeje koje je osvojio je gotovo nemoguće nabrojati, ali osvojio je 15 nacionalnih titula, četiri Evrolige i još mnogobrojne Kupove.
     
    Za reprezentaciju je odigrao 341 utakmicu i postigao 391 gol. U riznici medalja sa Jugoslavijom, Srbijom i Crnom Gorom i Srbijom između ostalog ima tri medalje sa Olimpijskih igara (dve bronze i srebo), četiri sa Svetskih prvenstava (zlato, srebro i dve bronze) i pet sa šampionata Evrope (tri zlata i dva srebra).

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE