Proširenje raskrsnice u centru Batajnice

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Proširenje raskrsnice u centru Batajnice

  U centru Batajnice u toku su radovi na proširenju raskrsnice između Ulice pukovnika Milenka Pavlovića i Ulice majora Zorana Radisavljevića, što će znatno poboljšati protočnost saobraćaja i smanjiti gužve u tom delu grada.
   
  U Ulici majora Zorana Radosavljevića proširuje se kolovoz sa dve na četiri trake na samoj raskrsnici sa ulicama Carice Jelene, Jovana Brankovića i Pukovnika Milenka Pavlovića i završava trotoar u dužini od pet kilometara, sa obe strane ulice. Na tom delu puta bićeizgrađena i nova autobuska stajališta, sa obe strane, tako da više neće biti zadržavanja saobraćaja duž puta zato što se autobus zaustavio na stanici. Raskrsnica će biti proširena tako što će u samoj raskrsnici biti postavljene četiri saobraćajne trake, dve za svaki pravac. Na ovaj način će se povećati protočnost saobraćaja.
   
  Biće postavljeno i deset autobuskih niša koje će omogućiti da se autobusi sklone i da ostala vozila prolaze a da se saobraćaj ne zaustavlja kao do sada. Radovi su počeli 25. marta, a građani Batajnice će novu ulicu moći da koriste već od polovine jula.
   

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE