Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Konferencija „Održiva energija za održivu budućnost“

    Regionalna konferencija „Održiva energija za održivu budućnost“, na kome će biti reči o ulaganjima u energetskom sektoru i većem korišćenju obnovljivih izvora energije, biće održana sutra u Beogradu.

    Učesnici konferencije govoriće o fosilnim izvorima energije, novim investicijama u energetici u Srbiji i regionu, preprekama za brži razvoj obnovljivih izvora, trenutnoj politici cena električne energije i održivosti snabdevanja energijom.

    Vodeći ljudi domaćih i stranih energetskih kompanija koje posluju u regionu okupiće se na toj konferenciji u organizaciji „Konferens republika“.

    Skup će otvoriti savetnik premijera Srbije za energetiku Petar Škundrić, a na konferenciji će govoriti i ambasador Holandije u Srbiji Laurent Louis Stokvis i ambasador Kanade u Srbiji Roman Vaščuk.
    Na četiri panel diskusije učestvovaće državni sekretar za rudarstvo Zlatko Dragosavljević, direktor bloka Energetika u Naftnoj industriji Srbije (NIS) Aleksej Belov, direktor Rudarskog basena Kolubara Nebojša Ćeran, menadžer razvoja sistema Evropske mreže operatora prenosa električne energije (ENTSO) Dimitrios Shaniotis, kao i direktor za trgovinu električnom energijom Elektroprivreda Srbije Dragan Vlaisavljević, zamenik direktora Termoelektrane „Nikola Tesla“ Ðorđi Biljanovski i stručnjaci za energetiku iz regiona.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE