Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Za pet godina rak bi mogao da bude potpuno izlečiv

    Stručnjaci se slažu da će uskoro biti pobeđene mnoge vrste kancera koje sada odnose milione života širom planete i da će primat u lečenju opake bolesti od citostatika preuzeti imunološki (biološki) i genski lekovi, kao i preventivne vakcine.
     
    Rak bi konačno, posle decenija i decenija istraživanja, mogao da izgubi rat protiv medicine. Tome u prilog, kako tvrde stručnjaci, idu i sve češće vesti sa svih strana sveta da su naučnici uspeli da ostvare značajan pomak u naporima da pobede neku vrstu kancera.
     
    Stručnjaci su složni da je univerzalni lek protiv raka teško pronaći, kao što je teško pronaći vakcinu protiv svih virusa. Međutim, slažu se u tome da će za pet do deset godina biti pobeđene mnoge vrste kancera koje sada odnose milione života širom planete i da će primat u lečenju opake bolesti od citostatika preuzeti imunološki (biološki) i genski lekovi, kao i preventivne vakcine.
     
    I baš zahvaljujući novom pristupu u lečenju, rak će postati hronična bolest, sa kojom će se živeti kao, na primer, sa dijabetesom.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE