Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Almodovar najavio novi film

    Proslavljeni španski reditelj Pedro Almodovar najavio je snimanje novog filma “Usputni ljubavnici”, kojim će se, kako kaže, “vratiti svojim komedijama iz osamdesetih godina”.
     
    – Film “Usputni ljubavnici” prati dogodovštine grupe ljudi koja balansira na ivici propasti. Oslanja se na ono što smo radili osamdesetih i ima taj zabavan i vrcav ton – rekao je Almodovar.
     
    U ovom novom filmu čuveni Španac će ponovo sarađivati sa argentinskom glumicom Sesilijom Rot, koja je bila njegova muza u ranijim ostvarenjima. Tu su još neki “već viđeni” junaci – Havijer Kamara, smušeni Beninjo i Lola Duenjas .
     
    Snimanje “Usputnih ljubavnika” počinje ovog leta u Madridu, a premijera se očekuje početkom 2013. godine. Almodovarov brat i menadžer Agustin kaže da film neće ići na festivale “da bi se izbegla piraterija”.
     
    – Premijera će biti simultano organizovana u što više gradova širom sveta, kako bismo izbegli da ga se domognu ilegalni “distributeri” – kazao je Agustin, dodajući da su poslednji filmovi Pedra Almodovara obarali neslavne rekorde po broju piraterisanih snimaka.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE