Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Minimalistički pristup luksuzne rezidencije

    Vrlo savremenog i izrazito modernog dizajna, kuću GM1 karakteriše ravan krov, veliki prozori koji se protežu od poda do plafona, kao i potpuno minimalistički dizajn. Ova moderna rezidencija smeštena u Kolumbiji, strukturirana je na dva nivoa te je zamišljena s potpunim naglaskom na prirodu i uklapanjem u okolinu, a okolni ambijent se putem velikih staklenih prozora potpuno unosi u enterijer.
     

    Kuhinja i dnevni boravak smešteni na prvoj etaži pomeranjem staklenih zidova postaju potpuno otvoreni prostori koji se sjedinjavaju s bazenom i terasom. Gornji sprat je rezervisan za tri spavaće sobe koje imaju zasebne ulaze preko velike gornje terase i otvorenih stepenica zaštićenih staklenom ogradom. U celoj kući izostavljeni su svi nepotrebni detalji, prolazi i vrata. Linije su izrazito čiste i ravne, a posebnu čar daje maštovita i bajkovita rasveta.

    Dnevni boravak i kuhinja su jezgra kuće, a uređeni su zanimljivim komadima nameštaja koji će se svideti svakome ko traži inspiraciju za moderno uređenje doma. Funkcionalnost je očigledno bila misao vodilja prilikom ovog projekta, a sam enterijer pomalo je hladan te ne izgleda kao tipični topli dom.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE