Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Jakne za aktuelnu prolećnu sezonu

    Slojevito odevanje uvek je pravi izbor za ovo doba godine. Deo prolećnog stila su i lagane jakne koje se mogu videti u većini kolekcija za ovu sezonu. Posebno se izdvajaju sportski elegantni modeli jer su „zahvalni“ za kombinovanje uz različite stilove. Mogu da se nađu u različitim krojevima, moderne su strukirane jakne sa kaišem koje podsećaju na kratke mantile. Nose se uz pantalone, suknje i haljine, a uvek više dolaze do izražaja ako se cela kombinacija upotpuni i dobrim cipelama sa potpeticama.

    Takođe su aktuelni „safari modeli“ koji se nose i uz elegantan i ležeran stil. Safari jakne savršeno stoje uz suknje svih dužina, bermude i pantalone, kao i uz ženstvene haljine i one oštrijih linija. Trend su i kratke jakne do struka, koje su posebno omiljene mlađim damama. Moderni su kako ravni, tako i puf krojevi, a najbolje stoje uz uske pantalone, farmerke i obične majice.

    S obzirom na to da je džins nezaobilazan u svakoj sezoni, i ovog proleća stilisti uz mnoge kombinacije predlažu teksas jakne. Dizajneri su im drugačijim krojevima dali ženstveniju formu i prilagodili ih svakom stilu. Moderni su kraći i klasični modeli, u plavim nijansama tamnijim i svetlijim, a posebno su atraktivne „isprane boje“.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE