Počela izgradnja doma zdravlja u Surčinu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Počela izgradnja doma zdravlja u Surčinu

  Izgradnja prvog doma zdravlja na teritoriji opštine Surčin započeta je juče, a izvođači radova najavili su da će predviđeni rok od godinu dana skratiti na 10 meseci.
   
  – Naše građevinsko preduzeće dobilo je posao za izgradnju ovog objekta na konkursu. Planirani rok za završetak radova je godinu dana. Međutim, mi se nadamo da ćemo radove završiti do kraja 2012. godine – kaže za “Blic” direktor građevinskog preduzeća “Akord inženjering” Gordan Šunjevarić.
   
  U izgradnju doma zdravlja u Surčinu grad Beograd je uložio 500 miliona dinara. On će se sastojati iz dva objekta i zauzimaće površinu od oko 4.600 metara kvadratnih. U sklopu doma zdravlja nalaziće se odeljenje opšte prakse, specijalističke ordinacije, laboratorija i rendgen.
   
  – Ovo je važan dan za našu opštinu, jer radimo na rešavanju onoga što stanovnici naše opštine već decenijama smatraju glavnim problemom Surčina, a to je nedostatak doma zdravlja. Uspeh naše opštine je i deo uspeha grada Beograda – rekao je predsednik GO Surčin Vojislav Janošević.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE