Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    U Rumi otvoren hotel „Park“

    U Rumi je, na mestu gde je nekada bio hotel „Ruma“, otvoren potpuno renovirani objekat. Time je Ruma, nakon više od sedam godina, ponovo dobila hotel.


    Hotel „Park“, kako je novo ime, svečano su otvorili američka ambasadorka Meri Vorlik, predsednik rumske opštine Goran Vuković i menadžer hotela Milan Vujasinović. To je prvi hotel koji je u Srbiji otvoren 2012. godine.
     
    – Ovaj hotel, jedan od najmodernijih u Srbiji, pruža velike mogućnosti za razvoj Rume, a kao nova investicija, ima veliki značaj i za Srbiju. Hotel će definitivno privući posetioce, a među njima sigurno i još nekog investitora. Srbija je krenula putem razvoja i taj svoj put treba da sledi, a dokaz tome jesu i mnogobrojne investicije i novac stigao iz celog sveta – kazala je ambasadorka Vorlik.
     
    Sve prisutne je, preko video linka, iz Los Anđelesa, pozdravio investitor i vlasnik hotela Srba Ilić koji je tom prilikom naglasio da je dobar hotel veoma važan za svaki grad, jer je bez dobrog hotela teško razvijati i privredu i kulturni život.
     
    – Čak ni jaka infrastruktura bez hotela nije dovoljna.
     
    Potrebni su hoteli po pristupačnim cenama koji savremenom gostu pružaju ono što mu treba, a to je udobna soba, svetlo kupatilo i internet. Naš hotel sve to poseduje. U jednom gradu kao što je Ruma dobar hotel može da postane zamajac koji će mnogo toga da pokrene u privredi, u kulturi, u sportu. Ruma je sada zaista kapija Fruške gore i nalazi se na mapi i Srbije i Evrope – naglasio je Ilić.
     
    Hotel „Park“ sagrađen je po najvišim svetskim standardima i svojim najsavremenijim tehnološkim rešenjima funkcioniše po principu „inteligentnog objekta“. Ima četiri zvezdice, a sadržaji hotela uključuju 73 najsavremenije opremljene sobe i apartmane, restoran, bar, multifunkcionalnu salu za konferencije i bankete sa kapacitetom do 300 osoba. Direktorka izgradnje i autoka projekta hotela je mr Sanja Drvenica.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE