Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Srpski pisci gosti Maribora – evropske prestonice kulture

    Srpski pisci održaće književno veče u „Literarnoj hiši Maribor“ 2. Marta, u okviru projekta „Maribor evropska prestonica kulture 2012“.

     
    Članovi Udruženja književnika Srbije Gordana Vlajić, Miodrag Jakšić, Sanja Petrović i Vladimir Blagojević predstaviće u Mariboru zajedničku knjigu „A da, stvarno, odemo na kafu?“, koju je početkom godine objavila beogradska izdavačka kuća „Arte“.
     
    U najavi gostovanja srpskih pisaca u Sloveniji izdavač je istakao da će dan pre ove promocije, sutra ista knjiga biti predstavljena i u Zagrebu u Centralnoj biblioteci Srba.
     
    Izdavač navodi da je knjiga „A da, stvarno, odemo na kafu?“ za kratko vreme postala veoma tražena kod publike i da su dosadašnje promocije bile pravi umetnički hepeninzi.
     
    Uprkos fejsbukovima, spejsovima, linkedinima, telefonima, esemesovima, skajpovima, ajpodovima… treba doći na kafu, prihvatiti poziv…dok se ponovo ne naviknemo na druženje. Na iskrenu i srdačnu komunikaciju, ali ne virtuelnu, poruka je knjige koja će u martu biti predstavljena i u Šapcu, Smederevu i Parizu, saopštio je izdavač.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE