Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Počelo saniranje udarnih rupa na gradskim ulicama

    Ekipe JKP „Beograd-put” saniraju udarne rupe koje su posledica niskih temperatura, kao i vode na ulicama koja se javlja usled otapanja snega, izjavio je rukovodilac za redovno održavanje tog preduzeća Mihajlo Maravić.

    – Prioritet su nam ulice kojima saobraća gradski prevoz i udarne rupe koje ugrožavaju bezbednost vozila. Rupe saniramo i u manjim ulicama koje beogradska naselja povezuju sa velikim saobraćajnicama, kao i ulice u kojima su škole, bolnice ili neke važne ustanove. Pod stalnim nadzorom su centralne i najopterećenije ulice u gradu – precizirao je Maravić.

    Posao na sanaciji udarnih rupa unapređen je nabavkom četiri topla kontejnera, koji su se i prošle zime pokazali veoma korisnim. To se odnosi na popravku oštećenja kada su veoma niske temperature, jer vozila imaju mogućnost održavanja toplote asfaltne mase na temperaturi potrebnoj za kvalitetnu ugradnju. Na kvalitet popravke utiče i vlažnost kolovoza, to jest voda koje ima zbog padavina, kao i otapanja snega.

    Iz „Beograd-puta” apeluju na sugrađane da prijave udarne rupe koje ugrožavaju bezbednost i normalno funkcionisanje saobraćaja.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE