Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    AIESEC konkurs za projekte održivosti životne sredine

    Studentska organizacija AIESEC saopštila je danas da je organizovala konkurs za najbolje projekte na teme održivosti životne sredine, društva i ekonomije na kome mogu učestvovati mladi od 18 do 29 godina.

    Konkurs se održava u okviru projekta „Odgovorni mladi, održiva budućnost“ i ima za cilj da podizanje svesti i aktivizma članova djačkih, studentskih, humanitarnih, omladinskih i nevladinih organizacija u oblastima ekološkog, društvenog, ekonomskog aspekta održivog razvoja i njihovog povezivanja sa vladinim i privrednim sektorom.

    Teme konkursa su „Utičem na održivost životne sredine“, „Utičem na održivost društva“ i „Utičem na održivost ekonomije“. Najbolji projekat dobiće 1.000 evra za realizaciju, a prijave se primaju do 15. marta ove godine.

    Tokom februara i marta u Subotici, Novom Sadu, Valjevu, Kragujevcu, Nišu i Beogradu biće održane radionice na kojima će zainteresovanima biti omogućeno da nauče kako da napišu projekat.

    Više informacija može se naći na sajtu http://odrzivimladi.org.rs i na fejsbuk strani http://www.facebook.com/odrzivimladi.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE