"Pošumi Beograd" najbolja akcija u 2011. godini

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “Pošumi Beograd” najbolja akcija u 2011. godini

  Projekat “Pošumi Beograd”, Sekretarijata za zaštitu životne sredine, proglašen je za najbolju institucionalnu kampanju u 2011. godini.

  Na svečanosti koju je tim povodom organizovao fond Ecotopia, gradskom sekretaru za zaštitu životne sredine Goranu Trivanu uručena je nagrada Zelena zvezda.

  “Projekat “Pošumi Beograd” jedan je od najznačajnijih poslova Grada Beograda ne samo na polju zaštite i unapređenja životne sredine već i šire. Trivan je rekao da je nagrada još jedna potvrda da Sekretarijat radi pravu stvar.

  “Sekretarijat već dugo radi na smanjenju zagađenja vazduha u Beogradu i nastavićemo na tome, kao i na podizanju svesti kod svakog pojedinca o značaju očuvanja životne sredine”, rekao je Trivan.

  Akcija “Pošumi Beograd” predstavlja primenu Strategije pošumljavanja Beograda, koju je Skupština grada usvojila u junu i kojom je predviđeno da se u narednih 20 godina pošumi više desetina hiljada hektara beogradske teritorije.

  Tokom 2011. godine Sekretarijat je izveo tri velike akcije pošumljavanja – gotovo tri hektara zemljista kod palate Srbija, dok je akcijama u Sremčici i Makišu, ali i na drugim lokacijama pošumljeno 350 hektara beogradske teritorije.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE