Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Mališani sa Čukarice besplatno u slanoj sobi

    Mališani iz čukaričkih vrtića boravili su u ponedeljak u slanoj sobi na Adi Ciganliji, a besplatne termine za svu decu PU „Čukarica“ obezbedilo je JP „Ada Ciganlija“, u saradnji sa Sekretarijatom za dečiju zaštitu i Velnes centrom „Saruna“. Prvom tretmanu u slanoj sobi su se deci pridružili i gradski sekretar za dečiju zaštitu Ljiljana Jovčić i direktor JP „Ada Ciganlija“ Zoran Gajić.

    – Naš sekretarijat je zaista uvek otvoren za saradnju s privatnim i javnim sektorom i bitno nam je da ovakvi sadržaji budu po principu dobrovoljnosti, te da roditelji, ako im to odgovara, mogu svojoj deci da priušte i ovako nešto. Očekujem da posle prvog termina u petak u 18 časova, a na osnovu iskustava koje budu imali i roditelji, ovu uslugu ponudimo i drugim predškolskim ustanovama – rekla je Jovčićeva i naglasila da su svi termini za predškolce besplatni.

    Direktor JP „Ada Ciganlija“ Zoran Gajić istakao je da će u zavisnosti od interesovanja roditelja i dece program biti proširen i na predškolsku ustanovu na Savskom vencu, a potom i na ostale gradske opštine.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE