Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    VMA uspešno završila prošlu godinu

    Vojno medicinska akademija prošlu godinu, u svim segmentima rada završila je uspešno, ocenjeno je na godišnjoj analizi funkcionalne sposobnosti VMA.
     
    Na skupu su predstavljeni najznačajniji rezultati u 2011, analizirani izazovi u radu i predstavljeni planovi za naredni period. 

    Načelnik VMA brigadni general Marijan Novaković rekao je da se, na osnovu predstavljenih rezultata može zaključiti da je prethodna godina za VMA bila uspešna. Prema njegovim rečima, u svim oblastima delovanja VMA postoje pomaci, a kada je reč o tehničkom osavremenjivanju, neophodno je pomenuti otvaranje hiperbarične komore i nove angio sale, nabavku linearnog akceleratora i neurohirurškog operacionog mikroskopa. 

    Osnovan je je i Centar za transplantaciju solidnih organa radi bolje koordinacije ovog procesa a VMA je dobio resertifikaciju ISO standarda kvaliteta , rekao je Novaković. On je dodao i da je najvažniji zadatak VMA kontinuirano podizanje kvaliteta zdravstvenih usluga, objavljeno je na intenet stranici Vojno medicinske akademije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE