Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Tereni na kojima su trenirali Ana i Janko odlaze u legendu

    Skidanjem itisona na kojem su Ana Ivanović i Janko Tipsarević svojevremeno trenirali, tokom božićnih praznika počela je kompletna rekonstrukcija bazena „11. april“, koja će biti završena do leta.

    Novobeograđani su skoro dve decenije bez zatvorenog bazena, a 11. aprila, za rođendan opštine, najverovatnije će dobiti nov, kompletno rekonstruisan objekat. Svi radovi će ukupno koštati oko 360 miliona dinara, pišu Novosti.

    „Nadamo se da će zatvoren bazen biti svečano otvoren za dan Opštine, po kojem i sportski centar nosi ime, jer je rok za završetak radova, koji su započeti 10. januara, 180 dana,“ kaže Snežana Stiković, direktor SC „Novi Beograd“. „Kada se to završi, počeće uređenje okoline spoljnih bazena, koji će dobiti nove pločice i tribine.

    Glavni projekat je završen još 2007. godine, a radovi su počeli dve godine kasnije. Prva faza završena je 2010. i tada su zamenjeni kotlarnica i podstanica, stakla i bravarija, uređene su zimske garderobe, završena termoizolacija i struja. U toku je druga faza koja je najznačajnija za korisnike, jer podrazumeva uređenje bazena i krova.

    „Kad bazen ponovo otvori vrata kupačima, ponovo ćemo imati plivački klub, školu plivanja i ronjenja, a deca će moći da uče tehnike, vaterpola i umetničkog plivanja,“ kaže Stikovićeva. „Imaćemo kompletan sportski centar sa svim potrebnim sadržajima koje najmnogoljudnija opština zaslužuje. Ana Ivanović i Janko Tipsarević će biti pozvani na otvaranje, a tenis će moći da igraju u balonu umesto u bazenu!

    Tokom leta ponovo će biti organizovana besplatna škola plivanja za školarce, škola stonog tenisa i odbojke na pesku, a od jeseni će početi razgovori oko toga kako bi novobeogradski đaci od petog do osmog razreda mogli da treći čas fizičkog iskoriste na bazenu. Pošto se u Novom Beogradu nalazi sedište mnogih firmi, biće ponuđeni i biznis termini koje će poslovni ljudi moći da koriste za relaksaciju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE