Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Zdravstveni turizam – razvojna šansa Vojvodine

    U Vojvodini se intenzivno radi na objedinjavanju ponude u oblasti zdravstvenog turizma, i ona će već krajem narednog meseca biti predstavljena na sajmu u Ljubljani, a zatim i u Beogradu i Budimpešti, izjavio je direktor Fonda Klastera zdravstvenog turizma Vojvodine Atila Vereš.

     
    Direktor Vereš je, kako prenosi novosadski dnevni list Mađar So, takođe najavio i promociju kompletne ponude u oblasti zdravstvenog turizma u Briselu i to preko kancelarije Autonomne pokrajine Vojvodine, koja je u sedištu Evropske unije (EU) otvorena 2011.
     
    „To predstavljanje zahteva nešto duže pripreme i ponudu na više evropskih jezika, zajedno sa cenovnicima, ali mislim da turiste iz Evropske unije možemo da privučemo sa našim cenama“, rekao je Vereš.
     
    Vereš smatra da ponuda u pokrajini zaostaje za onom u zemljama članicama EU, ali da se to može prevazići.
     
    „U oblasti stomatoloških usluga i plastične hirurgije, mi imamo stručnjake sa znanjem svetskog nivoa, ali to ljudi zbog besparice ne primećuju, jer samo malo njih može sebi da priušti takve intervencije. Ovi, za nas visoki cenovnici međutim za strance nisu skupi, pa nam je cilj da ih na osnovu toga privučemo u što većem broju“, ukazao je Vereš.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE