Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    UNICEF čestitke pune života

    Svake godine stotine hiljada ljudi širom sveta kupi neku novogodišnju čestitku da čestitaju praznike svojim najmilijima. Ali, samo jedna čestitka je sa nama već više od 60 godina. I samo sa njom naše lepe želje obilaze celu planetu.
     
    UNICEF  je i ove sezone pripremio čestitke i poklone u kojima će svako uživati – i deca i odrasli. U ponudi je izuzetan izbor motiva – od  tradicionalnih,  kojima su i naši roditelji čestitali praznike svojim najbližima i prijateljima,  do savremenih. Upravo ovi brižljivo odabrani darovi  upotpuniće lepe praznične trenutke koji nam dolaze u susret.
     
    UNICEF-ovi pokloni i čestitke osmišljeni su i izrađeni  u skladu sa najvišim standardima kvaliteta, bezbednosti, društvene odgovornosti i zaštite životne sredine.
     
    Čestitke i poklone „pune života“ možete naručiti direktno u kancelariji UNICEF-a  na telefon 011-3602-142, preko internet stranice www.unicef.rs ili ih potražiti u poštama, knjižarama i  specijalizovanim prodavnicama širom Srbije (Vulkan, Nolit, Bigz, Savremena, Mega shop/ Stylos, Delfi knjižare, Beo Izlog, Dufry, Službeni glasnik, Evrogiunti, IDEA, LILI drogerie i u poštama Srbije).
     
    Kancelarija UNICEF-a u Srbiji ima jedinstvenu mogućnost u svetu  da sva sredstva od  prodaje naših  čestitki i proizvoda  ostaju u zemlji za  programe kojima se unapredjuje život dece u Srbiji.
     
    UNICEF čini mnogo za decu u celom svetu od obezbeđivanja hrane, vode i  vakcina do krova nad glavom, izgradnje bolnica i škola. Kao rezultat našeg višedecenijskog rada,  položaj dece u svetu je značajno unapređen, a broj smrtnih slučajeva je  u poslednjih dvadeset godina prepolovljen. UNICEF obezbedjuje vakcinu za preko 50 odsto dece u svetu. Samo tokom prošle godine, UNICEF je pomogao u preko 200 vanrednih situacija širom sveta.
     
    Zato su se oslikavanju UNICEF čestitki pridružili i eminetni slikari i umetnici kao što su Salvador Dali, Pablo Pikaso, Anri Matis, Mark Šagal, kao i modni dizajneri Hanae Mori i Sonja Rakel. Pored svetski priznatih umetnika, prodaju i promociju UNICEF-ovih čestitki i poklona pomogle su i brojne poznate ličnosti iz sveta muzike, zabave, mode, sporta, uključujući Marlen Ditrih, Hulija Inglesijasa, Lučana Pavarotija, Odri Hepbern, Saru Džesiku Parker, Rodžera Federera i mnogih drugih koji su shvatili značaj prikupljanja sredstava za ugroženu decu širom sveta.
     
    Postanite i Vi deo novogodišnje bajke za decu Srbije kojoj je potrebna pomoć. Pošaljite svojim partnerima, rođacima i prijateljima UNICEF-ovu čestitku, darujte UNICEF poklon!

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE