Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Otvoren najveći regionalni Apple iMac trening centar

    Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju, u saradnji sa kompanijom Apcom Hrvatska, ovlašćenim Apple partnerom za Republiku Hrvatsku, otvorila je Apple iMac kompjuterske učionice i Apple regionalni trening centar u svom zagrebačkom kampusu.
     
    „Velika nam je čast otvoriti drugi po redu regionalni Apple trening centar koji je proizašao iz dugogodišnje uspešne saradnje RIT/ACMT-a i Apple-a, izjavio je Donald Hadspet, dekan i predsednik RIT/ACMT-a. „Naš prvi Apple regionalni trening centar nalazi se u dubrovačkom kampusu RIT/ACMT-a, i deluje od 2009. godine. Na ovaj način, još jednom, želimo „otvoriti svoja vrata“ i doprineti informatičkom obrazovanju zajednice. Za sve zainteresovane kontinuirano ćemo organizovati besplatne informatičke radionice na kojima će polaznici imati priliku upoznati se s vrhunskim dostignućima informatičke tehnologije.“
     
    Drago Gajski, direktor Apcom for Adriatic Region, ovom je prilikom naglasio kako je centar otvoren pre svega za učenike osnovnih i srednjih škola, ali obzirom da podržava životno obrazovanje, i za sve ostale uzraste. Opremljen je najinovativnijom informatičkom opremom, među kojima je 35 Apple iMac kompjutera koji će polaznicima omogućiti rad na Apple platformi. Centar predstavlja za sada najveću i najjaču kompjutersku učionicu ne samo u Zagrebu, nego i u regiji.
     
    Više informacija o regionalnom trening centru ili prijavama na radionice možete pronaći na ovom linku.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE