Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Peti rođendan METRO-a u Nišu

    Veleprodajni centar METRO Cash & Carry u Nišu danas slavi peti rođendan. Na današnji dan 2006. godine najveći svetski veleprodajni lanac je u ovom gradu otvorio jedan od najsavremenijih objekata u koji je investirano 16 miliona evra, a u kome danas radi 190 zaposlenih iz Niša i okolnih mesta.

    Veleprodajni centar sa ukupnom prodajnom površinom veličine 9.900 kvadratnih metara i 431 parking mestom ima asortiman sastavljen od oko 30.000 artikala renomiranih svetskih i domaćih proizvođača i dobavljača po najpristupačnijim cenama na tržištu. Distributivni centar Niš koristi veliki broj profesionalnih kupaca sa čitavog juga Srbije.

    Približno 85% prehrambenog asortimana sastavljeno je od proizvoda domaćih proizvođača i dobavljača. Kompanija takođe pruža priliku domaćim proizvođačima koji proizvode privatne robne marke kompanije METRO da izvoze svoje proizvode kroz lanac METRO Cash & Carry distributivnih centara koji su prisutni u 30 zemalja na kontinentima Evrope, Afrike i Azije. Takođe, projekat „Partnerski odnos sa kupcima“ u okviru kog se kupci kompanije mogu uključiti u program rekonstrukcije svog trgovinskog objekta traje od 2009. godine. METRO nudi svoje znanje sticano tokom četrdeset i pet godina internacionalnog iskustva u preuređenju prostora, pravilnom odabiru asortimana i postizanju što veće konkurentnosti, i svojim partnerima omogućava da opstanu na tržištu koje se sve više okreće velikim prodajnim formatima.

    Povodom proslave petog rođendana u veleprodajnom centru u Nišu u utorak će biti organizovana i proslava za kupce uz prigodni koktel i tortu sa početkom u 12h.

    METRO Cash & Carry Srbija (www.metro.rs) započeo je sa poslovanjem početkom 2005. godine. Danas kompanija posluje sa centrima u Beogradu (u Krnjači, Zemunu i Vidikovcu) i Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu, Subotici, Šapcu i Užicu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE