Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Karaburma: U pljački banke ranjene četiri osobe

    Prilikom pljačke „Komercijalne banke“ na Karaburmi u Beogradu, u ulici Marijane Gregoran, ranjene su četiri osobe – dva policajca, jedan napadač i jedan građanin, izjavio je direktor policije Milorad Veljović.
     
    Portparol Urgentnog centra Drago Jovanović rekao da su četvorica ranjenih primljeni u tu zdravstvenu ustanovu sa težim povredama glave.
     
    Jedan povređeni policajac se, kako je naveo, nalazi na odeljenju intenzivne nege, a drugi na odeljenju poluintenzivne nege, dok je treća osoba sa povredama glave i vrata u operacionoj sali.
     
    Jovanović je dodao da se čovek za kojeg se veruje da je napadač nalazi na reanimaciji.
     
    Kako je ranije agenciji Beta rekla Nada Macura, lekar Hitne pomoći koja je intervenisala, jedan policajac (41), ranjen je u potiljak i bio je bez svesti, dok je drugi policajac (32) godine pogođen u lice.
     
    Nada Macura je dodala da su u Urgentni centar prevezeni i jedan mladić od 25 godina, za kojeg se veruje da je napadač, sa povredama glave, kao i muškarac (30) koji je ranjen u vrat i u svesnom je stanju.
     
    Beogradska policija uhapsila je večeras u blizini Pančevačkog mosta drugog pljačkaša „Komercijalne banke“ , rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.
     
    Pljačka se dogodila oko 14.30 i tamo su odmah došla četiri vozila hitne pomoći.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE