Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Budite moderni uz džempere na kopčanje

    Izaberite najbolje džempere na kopčanje za vašu siluetu. Evo kako:
     

    AKO IMATE MALE GRUDI

    Kupite džemper sa ukrasima na grudima. Karneri mogu da odrate posao, ali je možda efektnije i modernije malo lažnog krzna ili perja. Dodatni sloj čini da vam grudi izgledaju punije i neće se pripijati za vaše nepostojeće obline kao što pamuk ili kašmir obično čine.

    AKO STE VITKI

    Ne dozvolite da se vaše tanko telo izgubi u bezobličnom štrikanju. Držite se dužih kardigana sa obaveznim tankim pojasom koji daju stil i definiciju običnom džemperu. Samo zapamtite da pojas morate vezati na vašoj prirodnoj visini struka, da bi figura zaista izgledala kao peščani sat.

    AKO ŽELITE DA SAKRIJETE SVOJE RUKE
     
    Potražite džempere koji su u obliku čaure: u pitanju su džemperi koji imaju dodatni prostor od lakta do ramena, pružajući savršenu kamuflažu za nadlaktice koje ne voli da pokazujete. S obzirom na to da je ovaj udoban stil prilično bezobličan, uparite ga sa užom bluzom da bi gornji deo tela imao neku definiciju.
     


    AKO IMATE VELIKE GRUDI

    Velike grudi i zakopčani kardigan retko idu zajedno, jer takav izgled prečesto bude previše zategnut i nikako laskav. Opredelite se za tanje lepršavije džempere koji nemaju dugmad, rajsferšlus ili kukice za zakopčavanje i koji će lepo padati oko grudi.

    AKO ŽELITE DA PRIKRIJETE STOMAČIĆ

    Dugmad u dva reda i u struku blago zaobljen model vizuelno izdužuju krupniji torzo. Ukoliko postoji šav preko grudi, to znači dodatno pokrivanje, koje je neophodno za skrivanje izraženog stomaka.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE