Nakon promene pola ostao u drugom stanju

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nakon promene pola ostao u drugom stanju

  Mladi 24-godišnji Izraelac šokirao je medicinsko osoblje u bolnici u centralnom Izraelu, kada je u nedelju ušao na prijemno odeljenje i obavestio lekare da je bio podvrgnut operaciji promene pola, a sada je u drugom stanju.
   
  Taj mladi čovek, rođen kao žensko, prvi je Izraelac koji je posle promene pola ostao trudan, jer je ostavio reproduktivne organe. 

  On živi u braku sa muškarcem i u sedmom je mesecu trudnoće. “Svi smo bili u šoku”, rekao je jedan pacijent koji je bio u odeljenju. 

  “Izgledao je kao muškarac u svakom pogledu i tražio je da mu se medicinsko osoblje obraća kao muškarcu”, naveo je pacijent. 

  Trudni čovek, koji navodno ima i špicastu bradu, tražio je da njegov identitet ostane tajna. On uzima hormone kako bi izgledao muževnije. 

  Pre tri godine podvrgao se uklanjanju grudi u Sjedinjenim Američkim Državama, ali je odlučio da svoje reproduktivne organe ostavi nedirnute i tako je otvorio put trenutnoj trudnoći. 

  Njegovi prijatelji kažu da se često javlja dobrovljno da pomogne tinejdžerima koji su zbunjeni zbog svog seksualnog identiteta i orijentacije. 

  Nakon lekarskog pregleda, trudni muškarac je puštan iz bolnice jer su, kako se čini, lekari zaključili da njegova trudnoća teče po planu. 

  Prema nekim pokazatenlja, u Izraelu samo jedna od 400.000 žena teži da postane muškarac. Operacija promene pola obično uključuje uklanjanje ženskih polnih organa koji se zamenjuju penisom, piše najtiražniji izraelski list “Jediot ahronot” u onlajn izdanju.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE