Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Džoni Ingliš“ ponovo u bioskopima

    Novi nastavak o avanturama poznatog detektiva pod nazivom „Džoni Ingliš: Ponovo rođen“ biće premijerno prikazan u sredu, 14. septembra u velikoj sali Dvorane Doma Sindikata, u Beogradu sa početkom od 20.30h.
     
    Rouen Etkinson (Džoni Ingliš, Mr. Bin na odmoru) vraća se ulozi neverovatnog tajnog agenta koji ne poznaje strah od opasnosti u komičnom špijunskom trileru.

    U ovoj najnovijoj avanturi, neverovatni obaveštajac u tajnoj službi njenog visočanstva moraće da zaustavi grupu internacionalnih ubica pre nego što eliminišu svetskog vođu i prouzrokuju globalni haos.

    Nakon što je najbolji špijun MI-7 nestao s radara, on je godinama usavršavao svoje jedinstvene veštine u udaljenoj oblasti Azije. Ali kada nadređeni iz tajne službe saznaju za pokušaj atentata na premijera Kine, moraće da nađu potpuno neuobičajenog agenta. Sada, kada je svetu još jednom potreban, Džoni Ingliš se vraća u akciju.

    S jednom prilikom za iskupljenje, moraće da iskoristi najnoviju špijunsku tehnologiju da razotkrije zavereničku mrežu koja obuhvata KGB, CIA-u pa čak i MI-7. Dok ga samo dani dele od konferencije svetskih lidera, jedan čovek će morati da iskoristi sve trikove koje poseduje da bi nas sve zaštitio. Za Džonija Ingliša, katastrofa može biti opcija, ali neuspeh nikad.

    Pored Etkinsona u filmu igraju Gilijan Anderson (Dosije Iks) u ulozi direktora MI7, Dominik Vest (Džon Karter) u ulozi specijalnog agenta Sajmona Abrouza, Rozamund Pajk (Gordost i predrasude) kao bihevioristički psiholog u MI7 i devojka u koju je Ingliš zaljubljen i mnogi drugi.

    Režiser filma „Džoni Ingliš: Ponovo rođen“ je Oliver Parker, a film će nakon premijere od 15. septembra, biti na redovnom repertoaru bioskopa Kolosej, Ster, Roda, Dvorana Doma Sindikata i Takvud u Beogradu i Sinepleks Areni u Novom Sadu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE