Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Jagodina: Večera za 100 momaka i 130 devojaka

    Na večeri „bližeg upoznavanja“, koju Skupština grada Jagodine priređuje za starije momke iz Jagodine i devojke iz cele Srbije u subotu uveče, biće 100 momaka iz Jagodine i 130 devojaka iz 45 gradova Srbije, rečeno je jutros Tanjugu u Informativnoj službi Skupštine.

    Reč je o momcima, neženjama, starijim od 38 godina i neudatim devojkama od 35 do 45 godina, koji će o trošku grada otići narednog meseca na letovanje u Grčku, a želja je gradskih vlasti Jagodine da iz ovog susreta i letovanja dođe do sklapanja brakova.

    Ovo je samo jedan od nekoliko načina borbe protiv bele kuge i izumiranja srpskog sela koje Skupština grada i gradonačelnik Dragan Marković-Palma, kroz razne stimulacije sprovode, rečeno je u Skupštini grada.

    Večera je zakazana za 18 sati u restoranu „Tigar“ koji se nalazi u sastavu ZOO vrta „Tigar“.

     

     
    Uz želju da iz ovog upoznavanja i letovanja u Grčkoj „bude najmanje 50 brakova“, Marković, koji je inicijator ove akcije, je ranije izjavio novinarima, da će u „Tigru“, biti „romantična večera, uz muziku. Devojke i momci osim što će se neposredno upoznati, dobiće biografije svojih potencijalnih partnera, sa navedenim interesovanjem, hobijem, načinom života, šta očekuje od braka i partnera“.

    Posle završene večere dame će biti ispraćenme do hotela „Jagodina“ u kome će prenoćiti o trošku grada, a narednog dana za njih i momke organizovaće se zajedničko kupanje u akvaparku.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE