Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Dizni obustavlja snimanje Usamljenog rendžera

    I pored toga što su se mnogi radovali Usamljenom rendžeru, sa Džoni Depom u glavnoj ulozi, možda ipak neće imati prilike da to ostvarenje i vide. Kako se navodi na jednom od najpoznatijih sajtova za filmofile www.imdb.com , Dizni je stopirao snimanje.


     
    Ovo je malo iznenadjujuće, ako se zna da je tim  koji je doneo Dizniju najveću akcionu franshizu, Pirati sa Kariba, čiji je četvrti deo izvukao čak 1 milijardu dolara na blagajnama, bio spreman da pokuša da podari još jedan veliki hit pomenutom studiju.
     
    Sa Džeri Brukhajmerom kao producentom i Gorom Verbinskim ( koji je napravio prva tri dela Pirata ) kao režiserom, u najmanju ruku je čudno da Usamljeni rendžer  ima probelma. Ipak Dizni strahuje da će zbog varijacija u troškovima za realizaciju ovog projekta, oni prevazići maksimum i to baš mesec ili dva pre nego što snimanje treba da počne. Radi se na tome da se troškovi približe cifri od 200 miliona dolara, jer se govori da je budžet premašen za čak 50 miliona. Snimanje bi trebalo da se obavi u Novom Meksiku,  što donosi  studiju i poreske olakšice.

     
    Poslednji izveštaji, kako piše Variety, govore da Dizni ne odustaje od snimanja filma, ali da želi da ga napravi sa manje novca. Da li će se pronaći rešenje, i snimanje ipak početi u oktobru, kako je predviđeno, ostaje nam da vidimo.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE