Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Prvi sajam velnesa i zdravog života od 16. do 18. septembra

    Prvi sajam fitnesa, velnesa i zdravog života u Srbiji „Velfit-2011“ biće održan od 16. do 18. septembra u hali „Belekspocentar“ u beogradskom hotelu „Holiday inn“, najavili su danas organizatori.

    Ulaz na „Velfit“ biće besplatan, a posetioci ovog jedinstvenog sajma moći će da se upoznaju s kompletnom ponudom vodećih fitnes klubova, velnes i spa centara iz svih delova Srbije, sa asortimanom proizvođača opreme za fitnes i bodibilding.

    Na sajmu će se predstaviti i uvoznici i distributeri dijetalnih proizvoda u ishrani i opreme za dijagnostiku i rehabilitaciju.

    „Velfit“ nije zamišljen samo kao izložbeni prostor, već i kao mesto razmene znanja i obrazovanja o zdravom životu, zbog čega će biti organizovan niz aktivnih popratnih događanja, u okviru kojih će posetioci moći da se oprobaju u raznim fitnes tehnikama.

    Za učešće na „Velfit“ konvenciji plaća se kotizacija od 500 dinara, koja se od danas 15. avgusta može naći u slobodnoj prodaji u svim fitnes centrima, a više informacija o tome nalazi se na sajtovima www.belekspocentar.rs i www.wellfit2011.rs.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE