Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Novopazarski „Elektroras“ ponovo ogranak „Elektrosrbije“ iz Kraljeva

    Novopazarski Elektroras juče je dobio status ogranka preduzeća „Elektrosrbija“ iz Kraljeva i pokrivaće i teritoriju opštine Tutin.
    – „Elektroras“ je do 2006. godine bio deo „Elektrosrbije“, sa pogonom u Tutinu, i mi vraćamo to prvobitno stanje. Od 2006. godine, kad je preduzeće dobilo status pogona, imalo je loše rezultate i veliku nenaplaćenost potraživanja, gubitke u isporuci električne energije, rekao je novinarima direktor Elektrosrbije Slobodan Mihajlović.
    On je naglasio da očekuje da će organizacaione promene doneti i bolje poslovne rezulatate, zapošljvanje mladih ljudi i ulaganja u energetsku infrestrukturu.
    Gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović, koji je prisustvovao potpisivanju sporazuma o novom statusu „Elektrorasa“, rekao je da taj grad zaslužuje dobijanje svih filijala koje ostali gradovi u Srbiji imaju.
    – Ovo je srećan trenutak za naš grad, jer to znači da ćemo na lakši način moći da popravimo elektrosnabdevanje. Biće ovo i velika odgovornost zaposlenih u „Elektrorasu“, da svojim angažovanjem poprave imidž koji im je do sada bio poljuljan – rekao je Mahmutović.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE