U Briselu otvorena kancelarija grada Niša

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  U Briselu otvorena kancelarija grada Niša

  U Briselu je sinoć, u prisustvu ministra spoljnih poslova Srbije Vuka Jeremića, gradonačelnika Niša Miloša Simonovića i predsednika Delegacije Evropskog parlamenta za jugoistočnu Evropu Eduarda Kukana, otvorena kancelarija Niša u prestonici Evropske unije.
   
  Ono što će ovde biti rađeno, siguran sam, neće biti dobro samo za region Niša, privredu i približavanje evropskim regionima, nego i za ceo proces pristupanja Srbije EU, rekao je Jeremić na otvaranju i dodao da je Srbija odlučna da radi na približavanju EU i da u tome ohrabruje sve delove zemlje.
   
  Obraćajući se okupljenima, Kukan je ocenio da je otvaranje ove kancelarije veoma važno, jer je predstavljanje na lokalnom i regionalnom nivou “neizostavan deo evropske politike”.
   
  Domaćin skupa, gradonačelnik Simonović, rekao je da ovo pokazuje da grad Niš želi da bude što bliže EU u trenutku kada evropske integracije Srbije dobijaju novi elan, ali i da na ovaj način Niš želi da postane još privlačniji za investitore i da novim projektima i investicijama poboljša infrastrukturu, zaštitu životne sredine i otvori nova radna mesta.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE