Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Raspisan konkurs za radove u oblasti ekologije

    Kancelarija za mlade grada Beograda raspisala je konkurs za srednjoškolce koji hoće da svoj maturski ili stručni rad posvete ekologiji, a koji će biti otvoren do 15. juna.

    Na konkurs se mogu prijaviti srednjoškolci koji pohađaju treći ili četvrti razred srednje škole ili gimnazije, na teritoriji Beograda, a projekat će trajati od oktobra 2011. do maja 2012. godine.

    Kancelarija za mlade organizovaće terenski rad na prikupljanju podataka i primenu praktično stečenog znanja za izradu stručnih radova učenika, a edukacija će se sastojati iz prikupljanja stručne literature, terenskog ispitivanja i skupljanja materijala, a nakon istraživanja sledi obrada i prezentacija dobijenih rezultata u vidu stručnih/maturskih radova učenika, kada će najboljima biti dodeljene nagrade.

    Teme koje će biti obrađivane su: biologija, zaštita biodiverziteta, urbana ekologija i održivi razvoj, monitoring u životnoj sredini, klimatske promene, obnovljivi izvori energije, genetski modifikovani organizmi, vodni resursi, tipovi otpada i mogućnost reciklaže.

    Formular za prijavu može se preuzeti sa internet stranice www.kancelarijazamlade.rs/eko_radionice ili u prostorijama Kancelarije za mlade, i zatim ga poslati na [email protected] ili fizički predati u prostorije Kancelarije, navedeno je u saopštenju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE